Conferinţa PROEDIT

Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România ANBPR va participa, în calitate de partener al Uniunii Naţionale a Editorilor (UER), la organizarea Conferinţei PROEDIT cu tema INFORMAŢIA EDITORIALĂ PE CIRCUITUL EDITURI – BIBLIOTECI, care va avea loc la Sinaia, în perioada 29-30 Septembrie 2012.

Acest eveniment se adresează bibliotecarilor şi angajaţilor din mediul editorial şi face parte din Proiectul strategic “PRO-EDIT: Program de formare şi sprijinire a angajaţilor pentru o practică EDITorială PROfesionistă”, cofinanţat din Fondul Social European (FSE).

Agenda evenimentului cuprinde intervenţii ale unor invitaţi de prestigiu, prezentări ale specialiştilor din domeniul biblioteconomic şi editorial, precum şi o serie de workshop-uri tematice, adresate deopotrivă bibliotecarilor şi angajaţilor din edituri.

De asemenea, cu prilejul acestei Conferinţe, ANBPR facilitează întâlnirea participanţilor cu cei 15 lideri şi inovatori recrutaţi din bibliotecile publice din România şi 3 lectori şi consultanţi de prestigiu de la Centrul Mortenson pentru Programe Internaţionale de Bibliotecă, din Illinois, SUA, cu care ANBPR a colaborat în implementarea mai multor proiecte. Atelierul dedicat grupului Mortenson și invitaţilor americani va aborda tema „Management de proiect. Erori comune în scrierea și implementarea proiectelor” şi va reflecta experienţa de implementare a proiectelor finanţate de Centrul Mortenson de către bibliotecile din România.

Advertisements

About Administrator

Claudia Popescu, Șef serviciu Informare și Formare Continuă, Biblioteca Județeană „George Barițiu" Brașov
This entry was posted in ANBPR, conferences. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s